Personvernerklæring

Å beskytte din private informasjon er vår prioritet. Denne personvernerklæringen gjelder for http://www.officedesk.no og OfficeDesk AS og regulerer datainnsamling og bruk av data. Med hensyn til denne personvernerklæringen, med mindre annet er angitt, inkluderer alle referanser til http://www.officedesk.no og OfficeDesk AS. Nettstedet OfficeDesk er en plattform for undervisning av skolefag og språk. Ved bruk av OfficeDesk-nettstedet samtykker du i datapraksis som beskrevet i denne erklæringen. 

 

Innsamling av din personlige informasjon

For å kunne tilby deg  best mulige produkter og tjenester på OfficeDesk.no, kan OfficeDes AS samle personlig identifiserbar informasjon, for eksempel:           

 -          Fornavn og etternavn

 -          E-post adresse

 -          Telefonnummerr

 -          Legitimasjon, utdanning, sertifikater og lignende.

Dersom du kjøper tjenester på OfficeDesk.no, samler vi inn informasjon ved betaling, informasjon med betalingsdetlajer og kartdetaljer. Dette gjøres for at vi skal være i stand til å gjennomføre transaksjonen.

Vær oppmerksom på at dersom du avslører personlig identifiserbar informasjon eller sensitive persondata gjennom OfficeDesk.no sine offentlige oppslagstavler, eksempelvis din profil som lærer, kan denne informasjonen samles inn og brukes av andre. 

OfficeDesk.no samler ikke inn personlig informasjon om deg med mindre du frivillig velger å gi den til oss. Du kan midlertidig bli bedt om å oppgi visse personlige opplysninger til oss når du velger å bruke visse produkter eller tjenester som er gjort tilgjengelige på nettstedet. Disse kan omfatte: a) registrering for en konto på OfficeDesk.no b) delta i konkurranser arrangert av OfficeDesk AS eller en av våre samarbeidspartnere. c) registrere deg for spesialtilbud fra utvalgte tredjeparter d) sende oss en e-post melding e) sende inn kredittkort eller annen betalingsinformasjon når du bestiller og kjøper produkter og tjenester fra OfficeDesk.no 

For enkelhets skyld vil vi bruke informasjonen din til, ikke begrenset, til å kommunisere med deg i forhold til tjenester og / eller produkter du har bedt om fra oss. Vi kan også samle inn ytterligere personlig og ikke-personlig informasjon i fremtiden.

 

Bruk av dine personlige data

OfficeDesk AS samler inn og bruker din personlige informasjon til å betjene nettstedet og levere tjenestene du har bedt om.

OfficeDesk AS kan også bruke din personlig identifiserbare informasjon for å informere deg om andre produkter eller tjenester tilgjengelig fra OfficeDesk AS og dets tilknyttede selskaper.

                           

Deling av informasjon med tredjeparter

Under ingen omstendigheter vil OfficeDESK AS selge, leie ut, lease eller videregi sin kundeliste til tredjeparter.

OfficeDesk AS kan dele data med partnere for å utføre statistisk analyse, sende deg e-post eller post, gi kundesupport eller formidle leveranser. Det er forbudt for alle slike tredjeparter å bruke din personlige informasjon, bortsett fra å tilby tjenestene til OfficeDesk AS, og de er pålagt å holde din informasjon konfidensiell.

OfficeDesk ASh kan utlevere din personlige informasjon uten varsel, hvis det kreves av loven eller i god tro at slik handling er nødvendig for å: (a) være i samsvar med lovens forskrifter eller overholde en juridisk prosess forbundet med OfficeDesk AS eller OfficeDesk.no; (b) beskytte og forsvare rettighetene eller eiendommen til OfficeDesk AS; og / eller (c) handle under presserende omstendigheter for å beskytte den personlige sikkerheten til brukere av OfficeDesk AS, eller publikum. 

 

Automatisk innsamling av data

Informasjon om maskinvaren og programvaren din kan automatisk samles inn av OfficeDesk AS. Denne informasjonen kan omfatte: IP-adresse, nettlesertype, domenenavn, tilgangstider og henvisende nettadresser. Denne informasjonen brukes til drift av tjenesten, for å opprettholde kvaliteten på tjenesten, og for å gi generell statistikk angående bruk av OfficeDesk.no.

                            

Bruk av informasjonskapsler

OfficeDesk.no kan bruke "informasjonskapsler (cookies)" for å bedre brukeropplevelsen. En informasjonskapsel er en tekstfil som plasseres på harddisken av en nettserver. Informasjonskapsler kan ikke brukes til å kjøre programmer eller levere virus til datamaskinen din. Informasjonskapsler er unikt tildelt deg, og kan bare leses av en webserver i domenet som utstedte informasjonskapselen til deg. 

Et av hovedformålene med informasjonskapsler er å tilby bedre brukeropplevelse og spare deg for tid. Formålet med en informasjonskapsel er å fortelle webserveren at du har returnert til en bestemt side. Hvis du for eksempel tilpasser OfficeDesk.no, eller registrerer deg hos OfficeDesk.no, hjelper en informasjonskapsel OfficeDesk.no med å huske din spesifikke informasjon ved senere besøk. Dette forenkler prosessen med å registrere din personlige informasjon, for eksempel faktureringsadresser, leveringsadresser og så videre. Når du kommer tilbake til OfficeDesk.no, kan informasjonen du tidligere har oppgitt, hentes, slik at du enkelt kan bruke OfficeDesk.no med dine foretrukne innstillinger.

Du har muligheten til å godta eller avvise bruk av informasjonskapsler. De fleste nettlesere godtar automatisk informasjonskapsler, men du kan vanligvis endre nettleserinnstillingen for å avvise informasjonskapsler hvis du foretrekker det. Hvis du velger å avvise informasjonskapsler, vil du kanskje ikke alle funksjonenen til OfficeDesk.no fungere.

 

Lenker

Dette nettstedet inneholder lenker til andre nettsteder. Vær oppmerksom på at OfficeDesk AS ikke er ansvarlige for innhold eller personvernpraksis hos slike andre nettsteder. Vi oppfordrer brukerne våre til å være oppmerksomme når de forlater nettstedet vårt og å lese personvernerklæringene til ethvert annet nettsted som samler personlig identifiserbar informasjon. 

  

Sikkerhet og din personlige informasjon

OfficeDesk.no sikrer din personlige informasjon fra uautorisert tilgang, bruk eller utlevering. OfficeDesk.no bruker følgende metoder for dette formålet:

 -          SSL Protocol

 -          SSL

Når personlig informasjon (for eksempel et kredittkortnummer) overføres til andre nettsteder, blir den beskyttet ved bruk av kryptering, for eksempel SSL-protokollen (Secure Sockets Layer). 

Vi streber etter å ta passende sikkerhetstiltak for å beskytte mot uautorisert tilgang til eller endring av din personlige informasjon. Dessverre kan ingen dataoverføring over Internett eller noe trådløst nettverk garanteres å være 100% sikkert. Som et resultat, mens vi prøver å beskytte din personlige informasjon, erkjenner du at: (a) det er sikkerhets- og personvernbegrensninger iboende for Internett som er utenfor vår kontroll; og (b) sikkerhet, integritet og personvern for all informasjon og data som utveksles mellom deg og oss gjennom dette nettstedet, kan ikke garanteres. 

 

Barn under 13 år

OfficeDesk.no samler ikke bevisst personlig identifiserbar informasjon fra barn under tretten år. Hvis du er under tretten år, må du be foreldre eller verge om tillatelse til å bruke dette nettstedet. 

 

Koble din OfficeDesk.no konto fra tredjepart nettssteder

Du vil kunne koble OfficeDesk.no-kontoen din til tredjepartskontoer. VED Å KOBLE DIN OfficeDesk.no-KONTO TIL EN TREDJEPARTSKONTO, SAMTYKKER DU TIL DEN KONTINUERLIGE UTSLIPPEN AV INFORMASJON OM DEG TIL ANDRE (I HENHOLD TIL DINE PRIVATINNSTILLINGER PÅ DET TILKOBLEDE TREDJEPARTS NETTSTEDET. HVIS DU IKKE VIL AT INFORMASJON OM DEG, INKLUDERT PERSONLIG IDENTIFISERENDE INFORMASJON, SKAL DELES PÅ DENNE MÅTEN MÅ DU IKKE BRUKE DENNE FUNKSJONEN. Du kan når som helst koble kontoen din fra en tredjepartskonto. Brukere kan lære hvordan de kobler kontoene sine fra tredjeparts nettsteder ved å gå til "Min konto" -siden. Brukere kan også kontakte oss via e-post eller telefon.

 

E-post kommunikasjon

Fra tid til annen kan OfficeDesk AS kontakte deg via e-post med kunngjøringer, kampanjetilbud, varsler, bekreftelser, undersøkelser og / eller annen generell kommunikasjon.

Hvis du ønsker å stanse markedsføring eller reklamekommunikasjon via e-post fra OfficeDesk AS, kan du  avslutte abonnementet  ved å "svare STOPP" eller "klikke på AVSLUTT Knappen. Gjennom e-post be om at de kan få fjernet profilene sine. 

 

Forespørsel om sletting av bruker data

Du kan på hvilket som helst tidspunkt be OfficeDesk As slette dine brukerdata lagret på OfficeDesk.no. For å gjennomføre denne slettingen kan du kontakte oss på e-post admin@officedesk.no eller gjennom vårt kontaktskjema.


Endringer i personvernerklæring

OfficeDesk AS forbeholder seg retten til å endre vår personvernerklæring fra tid til annen. Vi vil varsle deg om viktige endringer i måten vi behandler personlig informasjon på ved å sende et varsel til den primære e-postadressen som er spesifisert i kontoen din, ved å plassere en fremtredende melding på nettstedet vårt og / eller ved å oppdatere all personverninformasjon på denne siden. Din fortsatte bruk av nettstedet og / eller tjenestene som er tilgjengelige gjennom dette nettstedet etter slike endringer vil utgjøre din: (a) bekreftelse av den endrede personvernpolitikken; og (b) avtale om å overholde og være bundet av denne policyen.

 

Kontakt Informasjon

OfficeDesk AS mottar gledelig spørsmål og kommentarer til våre personvernerklæringen. Ta kontakt om noe skulle være uklart:

OfficeDesk AS, org.no 920 678 211
Postboks 101, 4296 Åkrehamn 

E-post:

admin@officedesk.no

Telefon:

NO: +47 45 42 43 44